حتما میدانید که تلگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی است و به راحتی میتوان گفت در کنار اینستاگرام و واتس اپ، محبوب ترین شبکه اجتماعی در ایران است، به طوری که آمارها حاکی از حضور ۴۰ میلیون کاربر ایرانی در این پیام رسان است.
در بین امکانات متنوع تلگرام، کانالهای آن از اهمیت ویژهای برخوردارند. به کمک کانال های تلگرام، هزینه و زحمت آغاز یک رسانه دیجیتال به حداقل میرسد. لذا جایگاه و اهمیت تولید محتوا، به عنوان نیروی محرکه رسانه های دیجیتال، بسیار پررنگ شده است.
با توجه به تحقیقاتی که روی کانالهای مختلف انجام دادهایم از عمده دلایل این موضوع، عدم داشتن ممبر کافی و بازدید کافی کانال است! جالب است نه؟ وقتی که تعداد ممبر کانال بالاتر میرود و به تناسب آن بازدید هم افزایش میابد، کاربران بیشتری به آن کانال اعتماد میکنند و این موضوع بیشتر بار روانی دارد و مشتری به صورت ناخوداگاه در ذهنش این موضوع نقش میبندد که این کانال تعداد ممبر بالایی دارد و مشتریان زیادی این برند را دنبال میکنند پس قابل اعتماد است.
برخی از اصلی ترین شیوه هایی که سایت های ارائه دهنده سرویس های خرید ممبر تلگرام از آن به منظور افزایش ممبر کانال یا گروه شما استفاده خواهند کرد به شرح زیر است:
روش پوش اد: در این روش ممبر ها از طریق یک برنامه تلگرام غیر رسمی به طور خودکار و بدون این که متوجه شوند به کانال شما اضافه خواهند شد. برای مثال تصور کنید که کاربری از یک اپلیکیشن تلگرام غیر رسمی استفاده میکند. صاحب این اپلیکیشن میتواند با استفاده از یک تگ خاص به صورت میوت کاربران خود را عضو کانال های تلگرام مورد نظرش کند. این روند دقیقا روندی است که در خرید ممبر تلگرام به روش پوش اد از آن استفاده میشود. از مزیت های این روش میتوان به سریع و ارزان بودن آن اشاره کرد، اما فراموش نکنید که کاربران بعد از فهمیدن عضویت خودکار در کانال شما، ممکن است از آن لفت دهند.! پس تضمینی برای باقی ماندن اعضا وجود ندارد. با این حال شرکت های ارائه دهنده سرویس های خرید ممبر تلگرام مدعی هستند که افزایش ممبر با استفاده از این روش ضریب ریزش بسیار پایینی دارد.